Projectes en Florida CES dimecres, 8 de desembre del 2010

Estem ja a la recta final del nostre projecte. Ja en tenim més clar que és la Il.lustració gràcies a la lectura d'alguns passatges de Què és la Il.lustració de Kant i de les activitats realitzades, ja sabem la seua opinió sobre la societat de l'època i comprenem molt millor el lema SAPERE AUDE, Atreveix-te a pensar.

Es hora d'apropar-se més a d'altres il.lustrats i sobre tot que hi trobem la seua empremta a l'actualitat. 

Què queda del pensament de les llums a hores d'ara, de les ànsies de llibertat, igualtat i fraternitat que mogueren a tot un poble en contra del poder establert al preu de vegades de jugar-se la vida?


El que vos proposem té dues parts:

1. La primera part és una RECERCA per grups sobre un il.lustrat o il.lustrada que se vos hem assignat . Consulteu el llistat d'il.lustrats i grups.
2. La segona consisteix en fer un treball plàstic o digital per mostrar QUI SÓN els nostres PRÍNCEPS DEL POBLE, eixos models que evoquen les Llums, els valors de la Il.lustració o precissament tot el contrari, que representen la barbàrie, la ignorància, els prejudicis, la intolerància tot allò contra el qual es va lluitar en la Il.lustració i del que cal fugir encara avui al segle XXI perquè encara hi és present.

Ací al document vos deixem molta més informació sobre què cal fer i algunes idees per presentar el vostre treball. Pareu atenció!!


Open publication - Free publishing - More il.lustracio


Per suggeriu-vos algunes idees, vos deixem aquesta presentació de fotos amb  alguns comentaris.





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Bobby Mc Ferrin amb de Mozart Group

Déu o la llibertat?

Déu o la llibertat?